Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik de tool?
In deze handleiding nemen we jou stapsgewijs mee in het gebruik van de Mijn Kostprijs-Benchmarktool.

De link om in te loggen werkt niet meer, hoe kan dit?
Waarschijnlijk heb je opnieuw op de eenmalige link geklikt waarmee je eerder je account hebt geactiveerd. Nadat je je account hebt geactiveerd en jouw wachtwoord hebt ingesteld, kun je inloggen via: https://www.kostprijskinderopvang.nl/user

Het inloggen lukt niet. Wat nu?
Dit kan verschillende oorzaken hebben:
- De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig.
- Gebruik bij het inloggen jouw e-mailadres als gebruikersnaam.
- Soms is het nodig eerst geforceerd uit te loggen via deze link.

Lukt het na deze tips nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op via 085-130 56 83. We kijken samen wat de oorzaak kan zijn.

Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?
Klik hier om jouw inloggegevens opnieuw aan te vragen. Je krijgt dan een e-mail met de gebruikersnaam en een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Let op: deze mail kan in de spam-box terecht komen. Duurt dit langer dan 15 minuten? Neem dan contact met ons op via 085-130 56 83.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de tool?
Aan het gebruik van de tool zijn geen kosten verbonden.

Zijn mijn gegevens veilig?
Je mag hierbij vertrouwen op volledige privacy. De gedeelde informatie wordt alleen gebruikt voor de kengetallen en is nooit herleidbaar naar een organisatie. De volledige data is alleen zichtbaar voor het onderzoeksteam. Nadat de vragenlijst is ingediend en gecontroleerd op volledigheid, worden ze geanonimiseerd in de uiteindelijke data voor de benchmark. Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang deelt de gegevens niet met derden. Wil je meer weten over de veiligheid van onze data? Neem dan gerust contact met ons op via 085-130 56 83.

Voor al jouw vragen kun je contact opnemen met de helpdesk via 085-130 56 83 of via e-mail op info@waarborgfondskinderopvang.nl